NakedSong

SAT 12 OCT 13

Nieuwe namen!

Net bevestigd!

De uit Dublin afkomstige Gavin James begon in 2015 met het veroveren van het Europese vasteland. Zijn single ‘Book Of Love’ won in 2014 de prijs voor Song Of The Year bij de Choice Music Awards en eenmaal opgepikt door 3FM werd het nummer aan het begin van dit jaar terecht gebombardeerd tot Megahit.

Sinds Emil Landman in 2013 optrad tijdens Birds Of Paradise als ‘naprogramma’ bij Rufus Wainwright is er een hoop gebeurd. Debuutalbum Colours And Their Things kwam uit in het najaar van 2014, een optreden bij Radio 1, de befaamde minuut in De Wereld Draait Door en aandacht van 3voor12.

Causes is een band, met een diepe donkere indie-inslag. Met ‘Teach Me How To Dance With You’ krijgt Nederland het eerste voorproefje van Causes en dat bevalt uitstekend. Het aankomende debuutalbum is geproduceerd door Ian Grimble, de man die eerder platen van Daughter en Mumford & Sons produceerde.

Roots zoals het bedoeld is, dat is Rob Heron met zijn Tea Pad Orchestra. Deze zeskoppige band uit Newcastle Upon Tyne maar klinkt oer-Amerikaans. Met duizenden tourkilometers per jaar is Rob Heron & The Tea Pad Orchestra een van de hardst werkende bands van het circuit.

James Vincent McMorrow naar NSF!

James Vincent McMorrow en Pokey LaFarge bevestigd

Item 7

Spotify lijst Naked Song

NSF op Spotify

Volg hier de Naked Song 2015 spotify lijst!

 

 

Terugblik NSF 2014!

Naakt, puur & echt

Al jaren toont Naked Song Festival het neusje van de zalm op singer-songwriter gebied. Geniet een middag en avond lang van indie-folk, rauwe americana en andere akoestische parels. Elke editie maken 20 tot 25 singer-songwriters hun opwachting op zes verschillende podia. Naast de beste nationale en internationale singer-songwriters omvat het programma ook Q&A's en exclusieve signeer-sessies met verschillende artiesten. Bovendien zoekt het indie singer-songwriter festival graag de grenzen van het genre op en zet daarvoor speciale projecten op met diverse acts. De programmeurs van het Muziekgebouw Eindhoven bieden je in samenwerking met de Effenaar elk jaar de mogelijkheid kennis te maken met de meest relevante singer-songwriters van dat moment: met veel aandacht voor upcoming talent en uiteraard de populaire, grote namen. Bij voorkeur in de puurste vorm: solo, 'stripped down and naked' oftewel... Naked Song.

LAAT JE HOREN

Tips, nieuwtjes, vragen?

Wij horen graag van je!
info@nakedsong.nl

Muziekgebouw Eindhoven
Jan van Lieshoutstraat 3
5611 EE Eindhoven
MuziekgebouwEindhoven.nl

040.24.42.020