NakedSong

SAT 12 OCT 13

Nieuwe namen!

Net bevestigd!

Alweer bijna tien jaar geleden bracht Justin Nozuka met Holly zijn debuutplaat uit. Sindsdien is er veel gebeurd. Een succesvol tweede album volgde in 2010 met You I Wind Land and Sea, waarna optredens op grote festivals niet uitbleven, onder meer Pinkpop werd veroverd.

Met zijn manier van gitaar spelen lijkt er veel meer geluid uit het instrument te komen dan mogelijk lijkt. Deze speciale speelstijl deed Charlie Cunningham op in de geboorteplaats van de flamenco: Sevilla. Flamenco in een Brits jasje dat een keur aan melancholische teksten begeleidt.


Met Run, Lucifer bracht de nog altijd piepjonge Zweedse singer-songwriter Adna (volledig Adna Kadic) al haar tweede album uit. De plaat bevat negen prachtige zwaar aangezette popliedjes met een donker randje. Omgeven door mooie pianoklanken en diepe elektronische elementen doet de muziek onbewust denken aan landgenote Lykke Li en de Deense Broken Twin. 

Meerstemmige zang, folk, akoestische bas, banjo.. Of je het nu wilt of niet, de vergelijking met Mumford & Sons is snel gemaakt. Toch zijn The Cannonball Johnsons meer dan een kloon van de Britse band. Met hun aanstekelijke melodiƫn en opzwepende muziek weet dit vijftal moeiteloos iedere zaal naar hun hand te zetten.

James Vincent McMorrow naar NSF!

James Vincent McMorrow en Pokey LaFarge bevestigd

Item 7

Spotify lijst Naked Song

NSF op Spotify

Volg hier de Naked Song 2015 spotify lijst!

 

 

Terugblik NSF 2014!

Naakt, puur & echt

Al jaren toont Naked Song Festival het neusje van de zalm op singer-songwriter gebied. Geniet een middag en avond lang van indie-folk, rauwe americana en andere akoestische parels. Elke editie maken 20 tot 25 singer-songwriters hun opwachting op zes verschillende podia. Naast de beste nationale en internationale singer-songwriters omvat het programma ook Q&A's en exclusieve signeer-sessies met verschillende artiesten. Bovendien zoekt het indie singer-songwriter festival graag de grenzen van het genre op en zet daarvoor speciale projecten op met diverse acts. De programmeurs van het Muziekgebouw Eindhoven bieden je in samenwerking met de Effenaar elk jaar de mogelijkheid kennis te maken met de meest relevante singer-songwriters van dat moment: met veel aandacht voor upcoming talent en uiteraard de populaire, grote namen. Bij voorkeur in de puurste vorm: solo, 'stripped down and naked' oftewel... Naked Song.

LAAT JE HOREN

Tips, nieuwtjes, vragen?

Wij horen graag van je!
info@nakedsong.nl

Muziekgebouw Eindhoven
Jan van Lieshoutstraat 3
5611 EE Eindhoven
MuziekgebouwEindhoven.nl

040.24.42.020